Om

Mjölkfri.com vänder sig till dig som vill leva eller bjuda mjölkfritt. Här får du information, tips, idéer, recept samt aktuella forsknings- och hälsonyheter. Även du som är känslig mot soja, gluten, spannmål och ägg hittar information och recept.

Mjölkfri.com är ett registrerat varumärke och allt innehåll är skyddat av upphovsrättslagen. Citera oss gärna, men kom ihåg att ange källan. Om inte annat anges är texter och bilder producerade av mjölkfri.com.

Informationstexterna och tipsen på hemsidan kan  aldrig ersätta ett personligt besök hos en läkare eller dietist. Tala med din läkare om du misstänker att du är allergisk, så kan han eller hon göra en utredning. Kontakta alltid läkare innan du ger ditt barn en helt mjölkfri kost, så att ni i samråd med dietist ser till att barnet får rätt kost.

Kom ihåg att alltid läsa innehållsförteckningen på ingredienser som används i recepten, om du inte är helt säker på vad de innehåller. Det gäller särskilt för kryddblandningar, buljongtärningar och andra produkter med flera ingredienser.

Mjölkfri.com startade i oktober 2007 och drivs av Pernilla Alm-Ramberg. Pernilla har bland annat arbetat som kommunikatör inom läkemedelsindustrin, som projektledare för Astma- och Allergiföreningen i Skåne, skribent inom Jollymedia och arbetar  sedan 2011 inom Helsingborgs stad.

Vill du kontakta mjölkfri.com? Skicka då gärna e-post till oss.