Axfood återkallar Eldorado chilinötter 400 gram

2022-04-24: Axfood återkallar Eldorado chilinötter sedan det visat sig att de är packade med fel recept på chilinötter. De felaktiga chilinötterna innehåller mjölkpulver utan att det står på förpackningen.

Återkallelsen gäller för chilinötter med bäst före-datum 12-2022. Produkten med det aktuella datumet har sålts i flertalet av Axfoods butiker och är nu stoppad för försäljning i butik. Inga konsumentreaktioner har rapporterats.

– Det här är olyckligt och vi ser allvarligt på när sådant här sker. Vi har nu en dialog med leverantören och utreder tillsammans hur det gått till och hur vi kan säkra att det inte inträffar igen, säger Axfoods kvalitetschef Susanna Wadegård.

I ett pressmeddelande beklagar Axfood det inträffade och uppmanar alla konsumenter som köpt den aktuella varan att återlämna till den butiken där den är köpt för ersättning.

Om du har frågor kan du kontakta Axfood Konsumentkontakt via kontaktformulär på www.axfood.se/kontakt/konsumentkontakt/ eller på telefon 0771-87 67 70 (öppet 10.00-15.00 måndag-fredag).

Källa och bild: Axfood
Publicerat: 2022-04-24